Greve Katılacak Memurlar Kadıköy'den Yola Çıktı

Hükümetin toplu sözleşme masasında önerdiği zam teklifini yetersiz bulmaları üzerine grev başlatan memurlar, Taksim Meydanı'na...

Hükümetin toplu sözleşme masasında önerdiği zam teklifini yetersiz bulmaları üzerine grev başlatan memurlar, Taksim Meydanı'na yapılacak eyleme destek vermek üzere Kadıköy'den yola çıktı.

Türkiye Kamu-Sen ve KESK başta olmak üzere bazı sendikalar, hükümetin toplu sözleşme masasında önerdiği zam teklifine tepki olarak bir gün grev kararı aldı. Taksim Meydanı'nda yapılacak eyleme destek veren sendikaya bağlı memurlar, Kadıköy PTT önünde toplandı. Burada ellerinde pankartlarla bir süre sloganlar atan grup, daha sonra Kadıköy İskelesi'nden vapurlara binerek Taksim'e doğru yola çıktı.

Reklam
Reklam

Greve destek veren bir memur, "Bu güne kadar yapılan uygulamalar çalışanları biraz hiçe sayan sorunlarını dinlemiş ama eksik dinlemiş yetkili kişilere iş bırakarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: