Groseri İş-Kur işbirliği ile 40 kişiye eğitim verildi

Groseri ve Türkiye İş Kurumu Adana İl Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma kapsamında 40 kursiyere iş...

Groseri ve Türkiye İş Kurumu Adana İl Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma kapsamında 40 kursiyere iş başı eğitimi verdi.
Groseri kursiyerleri, perakende eğitimlerinden geçerek, donanımlı çalışanlar haline geldi. Kursiyerler, genel perakende eğitimi çerçevesinde; kasa işlemleri, ürün portföyü, depo hizmetleri, muhasebe, idari çalışmalar konularında kapsamlı eğitimler aldı. Groseri İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hülya Özkul Erol; “İş Kur Adana Bölge Müdürlüğü ile Groseri’nin ortak yürüttüğü proje, Groseri’nin yıllara dayalı deneyim ve birikimleri ile ülkemizin en büyük sorunlarından olan nitelikli işgücü oluşturulmasına katkı sağladı. Aynı zamanda Groseri, kendi bünyesinde nitelikli iş gücünü istihdam ederek, bölge insanına hizmet verme misyonunu devam ettirdi. İş Kur’ un değerli projesinin yaygınlaşmasına destek vererek örnek olmaya, İş Kur’ un desteklediği projelerimiz ile devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz