GRÜ 2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Giresun 2012-2013 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.<br> Atatürk Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan

Giresun 2012-2013 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.
Atatürk Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda GRÜ Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ve öğrenciler Atatürk anıtına çelenk sundu.
Attar, burada yaptığı konuşmada, bu yıl ilçelerdeki fakülte ve yüksekokullar haricinde sadece merkezde 3 bin 50 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.
Üniversitenin 2012-2013 Akademik Yılı'nda bu görevi en iyi şekilde yerine getirmenin huzuru içinde olduklarını dile getiren Attar, şunları kaydetti:
"Son bir yılda GRÜ Türkiye'de ululslararasılaşma anlamında Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri oldu. Yine son bir yılda GRÜ'de yeni fakülteler açıldı. İslami İlimler Fakültesi bunlardan biri. Yeni eğitim yılında bu fakülte 80 öğrenci alacak. Turizm Fakültesi açtığımız bir başka fakülte. Turizm için Giresun'da gerekli olan her şey var. Denizi ve yaylasıyla çok güzel turizm potansiyeli var. Bu ilin turizme kazandırılması gerekli. Diş Hekimliği Fakültesi açmak için YÖK'e girişimlerimizi yaptık. Bu fakültemiz de en kısa zamanda eğitim faaliyetlerimize başlayacaktır."
Attar, 2012-2013 Akademik Yılı mezuniyet töreninin akşam Giresun Atatarük Stadı'nda gerçekleştirilecek programla devam edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: