"Grubu lider bitirmek istiyoruz"

(A) Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli ismi Hakan Şükür, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme grubunu lider olarak bitirmek istediklerini söyledi.

Polat Renaissance Otel'de yapılan röportaj toplantısında konuşan Hakan Şükür, grup maçlarına Malta karşısında start vereceklerini kaydederek, "Hedefimiz lider bitirmek. Mevcut grubun içinde çok güçlü ve önemli ekipler var.

Herkes gruptan çıkmak istiyor. Bu nedenle zor olacak. Maçlara seyircisiz oynamamız nedeniyle dezavantajlı başlıyoruz. Ufak tefek eksiklerimiz de var. İnşallah bir ruh yaratıp, mücadeleci bir kadroyla başarılı oluruz" dedi.

Reklam
Reklam

İlk rakipleri Malta'nın küçümsenmemesi gerektiğini kaydeden Hakan, "Malta maçı zorlu olacak, çünkü son oynadıkları maçlarda önemli rakiplere karşı çok disiplinli oynadılar ve katı defans yaptılar. İnşallah bu defanslarını aşacak şekilde bir oyun sistemiyle galip gelip iyi başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Kendisinin de gollerle dönüp (A) Milli Takım'a faydalı olmak istediğini ifade eden Hakan, gruptaki rakipleriyle ilgili olarak, "Herkes gruptan çıkabilmenin hesabını yapıyor. Atılım içinde olan Norveç, yeni bir kadro yaratmış durumda. Yunanistan'ı da biliyoruz. Tabii ki diğer rakipler de bize zorluk çıkaracaklardır ve gurubun sıralamasını bana göre onlar belirleyeceklerdir" şeklinde konuştu.