'Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi' Kapsamında Avrupalı Heyetten Ziyaret

Avrupa Birliği 'Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi' kapsamında şehrimize gelen heyet Tarsus Belediyesi'ni ziyaret etti. Tarsus...

Avrupa Birliği 'Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi' kapsamında şehrimize gelen heyet Tarsus Belediyesi'ni ziyaret etti. Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen nezaretinde Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan’ı makamında ziyaret eden heyette İspanya, Polonya ve Bulgaristan’dan gelen 5 öğretmen, 1 avukat ve 1 veteriner bulunuyor.
Ziyarette bir açıklama yapan Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen “Bu projeleri aynı zamanda hem ülkemizin hem de bölgemizin tanıtımı amacıyla yürütmekteyiz. Farklı bir kültürü ve dillerini öğrenme fırsatı yakalarken aynı zamanda kendi kültürümüzü doğru olarak tanıtma imkanı bulmaktayız'” diye konuştu.
Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında yapılan bu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Tufan “ Avrupa Birliğine üye ve aday ülkelerde yetişkin eğitimi alanında uygulanan çalışmaların tespit edilmesi, farklı ülkelerde yürütülmekte olan çalışmaların ortaya konularak dünyanın başka yerlerindeki hızlı gelişmeler Avrupa’nın karşı karşıya bulunduğu sorunları daha iyi tanımlamak ve güzel çalışmaları aktarmak amacını güden bu proje kapsamında belediyemizde yetişkin eğitim sistemlerinin incelenmesi Ulusal Kalite Ödülü almış bir belediye olarak bizi gururlandırmıştır.” dedi.
Tarsus Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan Avrupa Birliği Grundtvig öğrenme ortaklığı projeleri kapsamında ziyarete gelen konuklara belediye tesislerini gezdirerek yerinde bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: