Grup Başkanvekili Aydın’dan 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle...

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

19 Mayıs 1919’da temelleri atılan kurtuluş mücadelemizin 94. yıldönümüne ulaşmanın kıvancını, coşkusunu ve heyecanını taşıdıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, aynı azim ve inançla milletimizle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Aydın, “Her türlü imkansızlık ve zor şartlarda dahi gücünü yitirmeden, omuz omuza hep beraber verilen bu mücadele, başta bu kutsal vatan topraklarındaki her bir ferdi birbirine kenetlediği gibi, bölgesine ve dünyaya da tarihte eşi ender görülen büyük bir örnek teşkil etmiştir. Bugün millet olarak gençliğe olan inancımız ve umudumuz her zamankinden daha fazladır. Tarihine ve milli değerlerine sahip çıkan bir gençliğin yanı sıra birlik ve beraberlik duygusunu tam manasıyla benimsemiş, demokrasinin güzide değerlerine sahip çıkan bir gelecek hepimize güven vermektedir. Bugün Türkiye’de atılan her adım, verilen her mücadele yarın bu nesiller tarafından kararlılık ve sorumlulukla devam ettirilecektir. Bu inanç ve kuvvetledir ki, milletimizin 19 Mayıs 1919’da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşi günümüzde bizlere, yarın da gençlerimize ışık tutacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, güzel vatanımızın kurtuluş mücadelesinin başladığı bu anlamlı günün yıldönümünde, bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: