Grup Başkanvekili Aydın’dan "terör" Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Hakkari merkeze bağlı Geçimli köyündeki askeri...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Hakkari merkeze bağlı Geçimli köyündeki askeri karakola teröristlerce düzenlenen ve 6 asker ile 2 köy korucusunun şehit düştüğü saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şehitlere rahmet, yaralılara ise şifa dileyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, terörün Türkiye’nin gelişimine son 30 yıl içinde sekte vurduğunu belirtti. Terörle amaçlara ulaşılamayacağını vurgulayan Aydın, örgüt sorumlularının saltanatlarını sürdürebilmeleri için gençleri kullandığını söyledi.

Reklam
Reklam

PKK terör örgütünün dış güçlerin taşeronluğunu yaptığını söyleyen Aydın, terörle mücadelenin etkin ve kararlı bir biçimle yürütüldüğünü sözlerine eklerken, şunları söyledi:

”Terör maalesef Türkiye’nin son 30 yılını heba eden bir konu. Türkiye ne zaman ileriye dönük adımlar atsa, Türkiye büyümeye yönelik hamle ve çıkışlar yapıyorsa bilin ki terör o dönemlerde en azgın haliyle ortaya çıkıyor. Şu bilinmelidir ki, bugüne kadar dünyanın hiçbir yerinde kimse terörle amacına ulaşamamıştır. Dolayısıyla PKK terör örgütü hedefine ulaşamayacaktır. Sadece ve sadece bazı dış güçlerin taşeronluğunu yapıyor. Bir takım örgüt sorumluları saltanatlarını sürdürmek için gençleri heba ediyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine ekonomik anlamda yapmış olduğumuz yatırımlarla hem de demokratikleşme noktasında atmış olduğumuz ileri adımlarla inşallah terörü sonlandıracağız. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir tarafından etkin ve kararlı mücadele sonuna kadar devam edecek. Bu terör bitene kadar bu mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz. Her şekilde mücadele edeceğiz. Türkiye eski Türkiye değil artık, pabuç bırakmayacaktır teröristlere.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz