GS-FB arasında büyük kriz!

Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker arasında takvim krizi patlak verdi.

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası kuraları 3 Ağustos'ta çekildi ancak Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker'in bulunduğu D Grubu'nda maç tarihleri hala belirlenemedi.

[

* G.SARAY İLE F.BAHÇE AYNI GRUBA DÜŞTÜ (TIKLAYIN)](http://spor.mynet.com/haber/gsaray-ile-fbahce-ayni-gruba-dustu/52922)

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN](https://twitter.com/mynetspor)

Reklam
Reklam

Ezeli rakipler Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker bu kez de Spor Toto Türkiye Kupası takvimi nedeniyle karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta kuralar çekildiğinde iki takımın da D Grubu'na düşmesi heyecanı artırırken, daha öncesinde bir kriz meydana geldi.

Adana'da oynanacak karşılaşmalar için Galatasaray Medical Park, Fransa'da bir hazırlık turnuvasına katılacağını ve Türkiye'ye 1 Ekim'de döneceğini belirterek, maçların 2-3-4 Ekim tarihlerinde oynanmasını istemedi. Fenerbahçe Ülker kanadından ise 5 Ekim'deki Boston Celtics karşılaşması ve 11 Ekim'deki Khimki ile oynanacak THY Euroleague karşılaşması gerekçe gösterilerek 7-8-9 Ekim tarihlerine onay vermedi. İki kulübün ısrarlı tutumu nedeniyle tarih sıkıntısı tam bir kriz halini aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) kulüplerin hazırlık programlarını daha önce kendilerine bildirilmediği gerekçesiyle böyle bir sıkıntının doğduğunu ancak en kısa sürede orta yolun bulunacağını söyledi. Ancak Galatasaray Kulübü de, hazırlık programının rakiplerine sorulması, kendilerine ise sorulmaması nedeniyle tepki gösterdi.

Reklam
Reklam