GS, Liverpool hazırlıklarına moralsiz başladı

İSTANBUL (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nde Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Galatasaray, ara vermeden Şampiyonlar Ligi grup maçında Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Liverpool maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Eric Gerets yönetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı. Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan oyuncular rejenerasyon koşusundan sonra terapi seanslarıyla çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda teknik bir çalışma yaptı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Necati Ateş ve Ergün Penbe'nin tedavileri sağlık merkezinde fizyoterapistler tarafından sürdürülürken, Ergün tedavisinin ardından sahada özel bir çalışma yaptı. Sağ uyluk arka adalesinden sakatlanarak dün akşam oynanan maçı yarım bırakmak zorunda kalan Song'un durumu bugün yapılan tetkikler sonucu netlik kazanacak.

Galatasaray, yarın sabah saatlerinde 1481 Incentive Organisation'un düzenlediği özel uçuşla yarın sabah saatlerinde Liverpool'a gidecek. Liverpool tesislerinde yarın akşam basına kapalı bir antrenman yapacak olan Sarı-kırmızılı ekip, salı günü saat 18.00'de Anfield Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Eric Gerets'in bu son antrenmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.