Gs Store Tır'ı Barış Süreci İle Birlikte Şırnak'ta

Galatasaray Store TIR'ı, barış süreci ile birlikte ilk defa Şırnak'a gelerek satışlarına başladı.Şırnaklıların da orijinal...

Galatasaray Store TIR'ı, barış süreci ile birlikte ilk defa Şırnak'a gelerek satışlarına başladı.

Şırnaklıların da orijinal Galatasaray forması alma hakkının olduğunu belirten Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Şırnak Galatasaray Derneği Başkanı Nusret Özdemir, barış sürecinin devam etmesi halinde Galatasaray takımının idmanlarını Şırnak’ta yapabileceğini ifade etti. Başkan Özdemir, barış süreci içerisinde önce şampiyonluklarını kutladıklarını daha sonra tarihte ilk defa Galatasaray Store TIR'ının Şırnak'a geldiğini dile getirdi. Özdemir, "Barış süreci sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde devam ettiği müddetçe, biz okullarımızı da açacağız. Yeter ki huzurun olduğu yer olsun. Yeter ki barış ve kardeşliğin geldiği yer olsun. Biz bunu ilk Şırnak’tan başlattık. Biz bu çözüm sürecinin de tamamen arkasındayız. Allah'ın izniyle bu çözüm süreci devam edecek. Devam ettikçe de bu yenilikler gelecek. Galatasaray’ın orijinal formasını almaya Şırnaklı gençlerin de hakkı var" dedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray mobil TIR sorumlusu Nizamettin Açık ise, Şırnak'a Galatasaray Derneği adında geldiklerini, kentin sandıklarından çok daha güzel olduğunu ifade etti.

Ekrem Ertaş adlı vatandaş da Galatasaray takımının Şırnak'ta çok büyük bir taraftar grubu olduğunu kaydetti. Galatasaray Store TIR'ının Şırnak'a gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini aktaran Ertaş, Galatasaray’ın burada sosyal tesis açıp bu gençleri değerlendirmesini istediklerini söyledi.

Galatasaray Store TIR’ı 2 gün boyunca Şırnak Merkez Cumhuriyet Meydanı’nda kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: