Gs Store Tırı Milas’ta

Galatasaray Pazarlama A.Ş’ye ait GS Store gezici tırı, 2 gün boyunca Milas’ta kalacak.2012 ligini şampiyon...

Galatasaray Pazarlama A.Ş’ye ait GS Store gezici tırı, 2 gün boyunca Milas’ta kalacak.

2012 ligini şampiyon olarak bitiren Galatasaray futbol takımının ürünlerinin satışını yapan GSSTORE tırı, dün öğlen saatlerinde Milas Atapark’ta konuşlanarak taraftarlarına satış yapmaya başladı.

GSSTORE tırı 2 gün boyunca, Atapark’ta taraftarlarına satış yapacak. İlçemizde yoğun ilgi ve alaka gören GSSTORE temsilcileri, Milas’taki satıştan memnun.

GSSTORE gezici tırı temsilcileri “ Bodrum’daki satışlarımızı tamamladıktan sonra bugün öğle saatlerinde Milas’a geldik. Milas’ta 2 gün boyunca satış yapacağız. Tırımız Milas’taki satışları tamamladıktan sonra Balıkesir’e geçecek. Milas’taki taraftar satışlarımızdan oldukça memnunuz. GS Store’ye taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: