'G.Saray'a teşekkür ederiz!'

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza ve golcüsü Deivid'den çarpıcı açıklama..!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı takım kaptanı Alex de Souza, Bursaspor maçında Galatasaray'ın kendisine acı verdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı takım kaptanı, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında ezeli rakipleri Galatasaray'ın kendisine acı verdiğini söyledi.

Kasımpaşa maçı sonrasında liderliği kutladıklarını kaydeden Alex de Souza, zirvede kalmalarını sağlayan maç öncesi Galatasaray'ın Bursaspor'a yenilmeyeceğinden de emin olduklarını belirtti.

Alex, evine Galatasaray-Bursaspor maçının ikinci yarısında gittiğini, son 10 dakikayı büyük stres ve acı içinde izlediğini söyledi.

DEIVID: "G.SARAY'A TEŞEKKÜRLER"

Fenerbahçe'nin bir diğer Brezilyalı yıldızı Deivid de ülke basınına yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında bu sezonki en zor maçlarını oynadıklarını söyledi. Deivid, "Kazandığımız için mutluyuz demek az kalır" diye konuştu.

Sambacı, Galatasaray'ın Bursaspor'la berabere kalarak, hem kendilerini şampiyonluk yarışından uzakta bıraktığını hem de Burasaspor'un liderlikten inmesini sağladığını belirtti. Deivid, "Galatasaray'a onurlu mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.