G.Saray'da forma devrimi!

Şampiyonluk için gün sayan sarı kırmılızı yönetim, bir yandan da gelecek sezon giyilmek üzere turuncu forma hazırlatıyor!

Galatasaray yönetimi, forma sponsoru Adidas ile birlikte ilginç bir yeniliğe imza atacak. Yönetimin, taraftarın ilgisini çekmek ve ürün yelpazesini büyütüp satışları arttırmak için yaptığı turuncu forma hazırlığında son aşamaya gelindi. Dünyada "portakallar" diye anılan Hollanda Milli Takımı ile özdeşleşen turuncu renginin, sarı ve kırmızının karışımından meydana geldiği için tercih edildiği öğrenildi. Turuncu ağırlıklı formada üç kırmızı şerit yer alcak. Portakal imajlı Galatasaray formasının başkan Adnan Polat ile yöneticilerin beğenisine sunulduğu, yönetimden onay alan yeni formanın temmuzdan itibaren Galatasaray Storelarda satışa sunulacağı da öğrenildi.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ YALANLAMIŞTI Daha önce Trabzonspor, Gençlerbirliği gibi takımlarımızın da giydiği turuncu formayı sezon başı Beşiktaş'ın da hazırlattığı öne sürülmüş ancak siyah beyazlı yönetim bu iddiaları yalanlamıştı. Diğer yandan Fenerbahçe de sezon başı turkuaz formaları görücüye çıkarmış ve bazı maçlara bu formalarla çıkmıştı. Milli Takım için de aynı şekilde turkuaz formalar hazırlandı. Sarı kırmızılı takımda İstanbul'daki Trabzonspor maçında kaleci Aykut turuncu kaleci kazağı giymişti.