GSD İlköğretim önü Allah'a emanet

GSD İlköğretim Okulu velileri, ilgililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

GSD Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu velileri ilgililerden ilgi bekliyor.

GSD İlköğretim Okulu’nda öğrenci giriş ve çıkış saatlerinde okul önüne POLİS istediklerini belirten veliler, yetkililer ile çok kez görüştüklerini ancak kimsenin ilgilenmediğini belirterek, konu ile ilgili belediye başkanına dahi gittiklerini sonuç alamadıklarını ifade ettiler.

Okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önündeki sokakta yapılan araç parkları çocukları tehlikeye atıyor. Servis araçlarının zor ve sıkıntılı sokak geçişleri, minik öğrencilerin servis araçlarını park eden özel otolar arasında aramaları ciddi bir problemin ve olabilecek bir kazanın sinyalini veriyor.

Reklam
Reklam

Çiftlikköy Emniyet Amirliği’nden ilgi beklediklerini belirten onlarca veli, Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu önünde olduğu gibi en azından öğlen saatlerinde okul giriş çıkışı emniyete alınmalı, okul önünde polis bulundurulmalı diyerek ilgililerden ilgi bekliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: