GS'li Ergün'ün eşi kaza geçirdi

Galatasaraylı Ergün Penbe'nin eşi İlkan Penbe, bu akşam bindiği taksinin şerit ihlali yapan kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Avcılar Yanyol'dan İstanbul istikametine gitmekte olan İlkan Penbe'nin içinde bulunduğu taksi, İdaş Mağazası'nın önünde saat 19.00 sıralarında şerit ihlali yapan bir kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu İlkan Penbe ve taksi şoförü yaralandı. Yaralıların önce Vatan Hastanesi'ne kaldırıldı ve İlkan Penbe buradan İnternational Hospital'e sevk edildi. Penbe'nin durumunun ağır olmadığı belirtilirken, olayı haber alan Ergün, hemen İnternational Hospital'e gitti. Ergün'ün yanısıra Fatih Terim'in eşi Fulya Terim de kazayı haber alır almaz hastaneye koştu. Kaza yapan İlkan Penbe'nin annesi ve Galatasaraylı futbolcuların eşleri de hastaneye gelenler arasındaydı. Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi ise hastane çıkışında yaptığı açıklamada İlkan Penbe'nin durumunun ağır olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Hastaneye gelen Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Mehmet Kurtoğlu, İlkan Penbe'nin sağlık durumu hakkında açıklamada bulunarak, omuriliğinin boyun bölümünde çatlak bulunduğunu ve hastanın 24 saat müşahade altında tutulacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler: