GSO, Domotex Fuarı'na Katılacak

GAZİANTEP (AA) -  Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda "tekstil küme"si standı açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda "tekstil küme"si standı açacak. GSO'dan yapılan açıklamaya göre, GSO, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen fuara Ekonomi Bakanlığı’nın "Uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesinin desteklenmesi projesi" kapsamında katılacak. GSO tarafından fuarda "tekstil kümesi"ni ve Gaziantep’in sanayi potansiyelini tanıtan bir stand açılacak, kentin sanayi ve ticari yapısını fuara gelen ziyaretçilere tanıtacak. Fuarda küme üyesi firmaların tanıtımı yapılacak, aynı zamanda kentin geçmişten bugüne kadar büyük gelişim gösteren sanayisi hakkında da ziyaretçilere bilgi verilecek. Program kapsamında tekstil üreticisi firmaların katılımıyla Hannover’de Nbank Enterprise Europe Network ve GSO işbirliğiyle yatırım ve ikili işbirliği fırsatlarının görüşüleceği bir de seminer düzenlenecek. 60 farklı ülkeden bin 400’e yakın şirketin ürünlerini tanıtacağı fuar 4 gün sürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: