Gso Yeni Yönetimine Tebrik Ziyaretleri

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni yönetimi, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni yönetimi, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, GSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönemde tekrar başkanlığa seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adil Konukoğlu da kardeşlik ve dostluk içinde yeni yönetimin iş başına geldiğini, GSO’nun genç ve güçlü ekibinin yaptığı çalışmalarla her konuda Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğini, bayrağı daha ileriye taşıyacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın da ziyaretinde Oda yönetimine tebrik dileklerini iletti, başarılar diledi.

Gaziantep’in yatırımları, üretimi, ihracatı ve istihdamıyla ülkemizde adından başarıyla söz ettiren marka bir şehir olduğuna vurgu yapan Aydın, şehrin gelişmesine katkıda bulunan sanayicilere teşekkür etti.

Huzurun olmadığı yerde üretim olamayacağını, var olan huzurun devamı için çalışmalarının sürdüğünü belirten Aydın, GSO üyelerinin yer aldığı bir toplantıya katılarak, hem kentin güvenlik ve asayişiyle ilgili bilgi vermek hem de İl Emniyet Müdürlüğünün faaliyetleri ve yapacakları çalışmaları anlatmak istediklerini kaydetti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da, Gaziantep’in Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden birisi olmasında, girişimci ruha sahip Gazianteplilerin yanı sıra, huzurlu bir yaşam alanı sağlayan güvenlik güçlerinin de payı bulunduğunu söyledi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne desteklerinin her zaman süreceğine dikkati çeken Adil Konukoğlu, birlik beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Konukoğlu, Gaziantep’in ekonomik ve sosyal kalkınmasını ivme katmak ve Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşımak için üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: