GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yerel seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yerel seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yurt genelinde sakin bir ortamda ve yüksek bir katılımla gerçekleştirilen yerel seçimin, ülkenin geleceğine yön vermesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Sorunların ancak demokrasiyle çözülebileceğini ifade eden Konukoğlu, milli iradenin sandığa yansıdığını ve sandıktan çıkan sonuçlara herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirterek, "Halk huzur, güven ve istikrarın devamından yana oyunu kullandı" ifadesine yer verdi. Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini vurgulayan Konukoğlu, şunları kaydetti: "Ülkemizin kazanımları riske edilmemelidir. Bundan sonra Türkiye'nin 2023 hedeflerine odaklanarak, bu konuda atılacak adımlar hızlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. İş adamları olarak, Türkiye'nin geleceğine inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, daha hızlı büyüyebiliriz." Bir ilki başararak, Gaziantep'in ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin'i de kutlayan Konukoğlu, Gaziantep'in yeni dönemde kalkınma hamlesine devam edeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: