Gso’ya Ziyaretler Devam Ediyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, seçimle göreve gelmelerini bayrak yarışına benzeterek,...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, seçimle göreve gelmelerini bayrak yarışına benzeterek, “Önemli olan bayrağı alınan noktadan daha ileriye taşımak’’ dedi.

GSO’da yeni yönetime seçilen Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine iadeyi ziyaretler devam ediyor. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, tebrik dileklerini bir kez daha iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ortak akılla hareket ederek Gaziantep ve ülke için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Seçim süreci hakkında bilgi veren Konukoğlu, “Bize bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Bu görevleri bayrak yarışı olarak görüyor ve ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önemli olan bayrağı alınan noktadan daha ileriye taşımaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: