GTA V, Playstation'a bundle yaptırdı

E3'ün güzel haberlerinden sonra, GTA V için de daha iyilerini bekler olduk. İki günlük süre zarfı içerisinde E3 içerisinde, yeni birçok oyunun duyurusu yapıldı.

Rockstar Games yeni oyunu GTA V için görseller yayınlamaya devam ediyor. Ünlü açık dünya serisinin yeni oyununda oldukça büyük şeyler hazırlayan Rockstar bunu yayınladığı her içerik ile de kanıtlıyor gibi.
Grand Theft Auto V hakkında yepyeni bilgiler gelmeye devam ediyor. En son gelen bilgi müzik konusunda. San Diego'lu surf rock grubu Wavves Rockstar'ın yeni fenomeninde yer alacağına dair bir tweet atarak bize soundtrack konusunda bilgi verdi. Aynı zamanda ilk radyo istasyonunun ismi de kulağımıza çalındı: KWKR. Bunun içerisinde The xx'in bir şarkısının da olacağı söyleniyor. Radyoların olaylar hakkında yorum yapması (mesela siz katliam yaptıktan sonra Antarktika'daki penguenlerden söz etmek gibi) da geri dönmesi beklenen bir özellik.
11 Haziran gecesi Sony konferansında PS3 için bir GTA V bundle'ı hazırlanacağı belirtilmişti. 500 GB'lık PS3 ve oyunun kopyası ile 30 günlük PSN Plus üyeliğini getirecek olan bundle aynı zamanda GTA V tasarımlı bir kulaklığa da ev sahipliği yapacak.
[ ****](http://www.merlininkazani.com/Grand_Theft_Auto_V-oyun_e3-62625p1.html)