Gtb’de Ahmet Tiryakioğlu Dönemi Başladı

Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odasının ardından Gaziantep Ticaret Borsası’nda yapılan meclis seçiminde Ahmet...

Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odasının ardından Gaziantep Ticaret Borsası’nda yapılan meclis seçiminde Ahmet Tiryakioğlu, ekibiyle birlikte 11 meslek gurubunda birden seçimleri kazanarak borsa tarihinde bir ilkin yaşanmasını sağladı.

GTB Hizmet Binası’nda huzurlu bir ortam içerisinde başlayan Gaziantep Ticaret Borsası seçimleri olaysız ve sakin geçti. GTB Başkanı Ömer Çelik ve Ahmet Tiryakioğlu, ilk oylarını kullananlar arasında yer alırken, her iki isim de seçim öncesi bir birlerine başarı diledi. Olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığı Gaziantep Ticaret Borsası’nda 11 meslek gurubunda birden Ahmet Tiryakioğlu ve ekibi seçimi kazanarak GTB’de yeni bir dönemin başlamasını sağladı. 22 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan seçimlerde ise GTB meclis başkanlığı, başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeleriyle diğer organları seçilecek.

Reklam
Reklam

Seçimler, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 09.00’da başladı. Saat 17.00’da sandıkların açılmasıyla başlayan oy sayım sonuçlarında 11 meslek gurubundan GTB meclisini oluşturacak olan 27 isim Ahmet Tiryakioğlu ve ekibinden oluştu. Seçim sonrası bir değerlendirme yapan Ahmet Tiryakioğlu, seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirildiğini ifade ederek “Gaziantep Ticaret Borsası meclis seçimleri huzurlu bir ortam içerisinde gerçekleşmiştir. Elde edilen sonuçlar Gaziantep’in ortak başarısıdır. 22 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle GTB Meclis Başkanı, yardımcıları, yönetim kurulu başkan ve yardımcılarıyla diğer organlarını oluşturacaktır. Bu seçiminde birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyor, destek ve katkılarından dolayı dostlarımıza, GTB üyelerine ve bizlere inanlara teşekkür ediyorum” dedi.

GTB 22 MAYIS’TA ORGANLARINI BELİRLEYECEK

Gaziantep Ticaret Borsası seçimlerinin ardından yeni meclise 27 üyenin girdiği ve 22 Mayıs 2013 tarihinde yeni meclisin ilk oturumda meclis ve yönetim kurulu başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: