GTO Başkanı Aslan: Tablo gurur verici

İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın 'Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasında, Gaziantep’ten 20 firma ikinci 500...

İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın 'Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasında, Gaziantep’ten 20 firma ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alarak, önemli bir başarıya imza attı.
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, İSO tarafından düzenlenen 'Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu-2010' araştırmasında ikinci 500’e giren Gaziantepli 20 firmayı kutlamak amacıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, aynı araştırmada, geçtiğimiz yıl Gaziantep’ten 16 firmanın sıralamaya girdiğini anımsatan Başkan Aslan, “Bu yıl listeye 4 yeni firmamız daha eklendi ve ikinci 500’e giren firma sayımız 20’ye ulaştı. Tablo gurur verici. Firmalarımızın başarısı ile gurur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.
GTO Başkanı Mehmet Aslan, elde edilen bu başarının yeni başarılar için Gaziantep açısından önemli bir motivasyon aracı olacağını ve bu tablonun, Gaziantep'in gücüne güç kattığı gibi, koşullar iyileştirildiğinde Gaziantepli sanayici ve iş adamlarının neleri başarabileceklerinin de açık bir göstergesi olduğuna dikkat çektiği mesajının devamında şunları söyledi:
”Kent olarak büyümemizi istikrarlı bir şekilde sürdürüyor ve hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Geçtiğimiz yıl aynı araştırmada İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 16 firmamız yer almıştı. Gaziantep olarak bu yıl başarılı firma sayımız 4 yeni firmanın da eklenmesiyle 20’ye ulaştı. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda daha fazla şirketle bu listelerde yer almak. Bu başarı, Gaziantepli sanayicilerimiz olağanüstü gayret ve özverileri çalışmaları sonucu elde edilmiş bir başarıdır. Gaziantepli sanayicilerimiz 2010 yılı içerisinde Türkiye’nin 1000 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına toplamda 36 firma ile yer alarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Firmalarımızın bu başarısı bizleri gururlandırıyor. Başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm firmalarımızı yürekten kutluyorum. Gösterdikleri başarı her türlü takdiri hak etmektedir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz