GTO, Istihdam Garantili 'satış Elemanı' Eğitimi Verecek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Hazır Giyim-Konfeksiyon Mağazacılık Sektör Komitesi üyelerinin talebi doğrultusunda, pazarlama ve perakende...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Hazır Giyim-Konfeksiyon Mağazacılık Sektör Komitesi üyelerinin talebi doğrultusunda, pazarlama ve perakende alanında istihdam garantili 'satış elemanı' eğitimi düzenledi.

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, sektöre bayan ağırlıklı yeni elemanlar kazandırmak amacıyla düzenlenecek eğitim programının, İŞKUR destekli ve istihdam garantili olacağını bildirdi.

Eğitim programına katılan kursiyerlerin eğitim süresince İŞKUR tarafından sigortalanacağını ve kendilerine günlük ücret ödeneceğini de belirten Göçer, şu bilgileri verdi: “GTO olarak, İŞKUR, MEB, MEKSA Vakfı işbirliğinde düzenleyeceğimiz ve 3 ay sürecek olan eğitim programı, GTO MEKSA Mesleki Eğitim Merkezi’nde (MEM) teorik eğitim, sektör işletmelerinde de staj olarak uygulanacaktır. Eğitim programını başarı ile tamamlayan kursiyerler belgelendirilecek ve ilgili işletmelerde SGK’lı olarak istihdam edilecektir. İŞKUR’a kayıtlı bay, bayan kursiyer adaylarının ön kayıt ve detaylı bilgi için GTO MEKSA MEM’in 221 10 74 – 75 nolu telefonlarını aramaları yeterli olacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: