GTO VE Koç-Yönder'den "Aile Şirketleri Ve Kurumsallaşma" Semineri

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Koç-Yönder işbirliğiyle "Aile Şirketleri ve Kurumsallaşma" konulu bir seminer düzenlendi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Koç-Yönder işbirliğiyle "Aile Şirketleri ve Kurumsallaşma" konulu bir seminer düzenlendi.

GTO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Koç-Yönder yöneticileri Mesut Ilgım, Ferdin Hoyi, Emre Görgün ve Cengiz Nayır konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, Koç-Yönder Felsefesi, Koç-Yönder'in tanımı, eğitim hizmetleri, aile şirketlerinde kurumsallaşma ve aile anayasası konularında katılımcılara bilgi verildi.

Setur-Divan A.Ş. Genel Müdürü Mesut Ilgım, yaptığı konuşmada, Koç-Yönder'in kuruluş felsefesi ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ilgım, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"1995 yılında 20 üyenin katılımıyla kurulan Koç- Yönder, Türkiye'nin en köklü ve kurumsal kuruluşlarından olan Koç Grubu'nda başarıyla görev yapmış ve zengin bir birikimle çalışma hayatlarını noktalamış üst düzey yöneticilerin bir araya gelerek oluşturdukları bir dernektir. Koç-Yönder, özellikle profesyonelleşmeyi ve kurumsallaşmayı planlayan aile şirketlerine bu süreçte yol göstermeyi hedeflemektedir. Ülkemizde KOBİ'lerin büyük çoğunluğu aile şirketlerinden oluşmaktadır. Bir şirketin uzun ömürlü ve kuşaktan kuşağa geçmesi için Kurumsallaşma son derece önemlidir. Bu noktadan hareketle şirketlerin Kurumsallaşma sürecinde karşılaşacakları değişimleri iyi takip etmeleri ve süreci en etkin biçimde yönetmeleri gerekmektedir."

Koç-Yönder yöneticileri Ferdin Hoyi, Emre Görgün ve Cengiz Nayır da iş hayatlarındaki tecrübelerini katılımcılarla paylaştılar.

Muhabir: Zeynep Yücetaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: