Gto Yönetimine Ziyaretler Devam Ediyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yönetimi tebrik ziyaretlerinin yanı sıra nezaket ziyaretlerini de sürdürüyor.Halıcılar ve Dokumacılar...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yönetimi tebrik ziyaretlerinin yanı sıra nezaket ziyaretlerini de sürdürüyor.

Halıcılar ve Dokumacılar Odası Başkanı ve aynı zaman Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Törer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Güneydoğu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, Gaziantep Tenis ve Atıcılık Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Düşünce Grubu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Koruk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sağlık İşadamları Derneği Mehmet Dal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği Mehmet Haskaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

HALI, MEDİKAL, KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI ELE ALINDI

Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası Başkanı ve aynı zamanda Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Törer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Güneydoğu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Selahattin Kaplan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, halı sektörünün Gaziantep’in ekonomik yapılanmasında ve ihracatında önemli ve tartışılamayacak bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Halıcılar Odası ve İhracatçılar Birliği Başkanları ise Yönetim Kuruluna başarılar dileyerek, Gaziantep Ticaret Odası’na halı sektörüne yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Sektör temsilcileri bundan sonraki süreçte de birlik, beraberlik içerisinde sektöre yönelik ortak projeler üretileceğine inandıklarını belirterek sektörün sorunları konusunda GTO başkanlarına bilgi verdi.

Gaziantep Sağlık İşadamları Derneği’nin ziyaretinde konuşan dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal, sağlık ve medikal sektörünün önemli sorunları bulunduğunu, sektördeki satışların nerede ise tamamının resmi kurumlara yapıldığını, Kamu Hastaneler Birliği’nin toplu alımlar yapmasına yönelik çalışmaların sektördeki firmaları zor durumda bırakacağını ve Gaziantep ekonomisini etkileyeceğini ifade ederek, sorunların çözümü noktasında destek talebinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kısa adı PEN-KON olan Penye, Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği’nin ziyaretinde konfeksiyon, hazır giyim ve triko sektörünün Gaziantep’in ekonomik yapılanmasındaki yeri ve önemi ile sorunları ele alınarak, sorunların çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Gaziantep Ticaret Odası’na yapılan ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık, yeni dönemde sektörlerden gelecek sorunları çözmek için gayret göstererek, sorunlarla ilgili girişimlerde bulunacaklarını belirtti.

GTO Başkanı Bartık, Gaziantep ekonomik yapılanmasında önemli konuma sahip olan sektörlerin yanı sıra her sektörden gelecek sorunları çözmek için gayret göstereceklerini vurguladı.

GTO’NUN YENİ DÖNEMDE DE KENTİN YARARINA OLAN ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM

GTO Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Kara, M. Rıdvan Köksüzer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Işık, Reis Reisoğlu, Ali Değer, Ali Bayram Sarıca, Uğur Acıoğlu, Ömer Kadayıfçı ve Mustafa Bozgeyik; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Şahinbey Belediye Başkanı’na yapılan ziyarette, kurumlar arası işbirliğinin yanı sıra ortak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep’in en köklü kuruluşlarından biri olan Gaziantep Ticaret Odası’nın yeni dönemde kentin yararına olan önemli çalışmalarına imza atacağına inandığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: