Gto’da Komiteler Çalışıyor

Gebze Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. GTO 5. Meslek Komitesi...

Gebze Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. GTO 5. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri, Mobilya, Kağıt ve Matbaa Sanayii) adına açıklama yapan 5. Meslek Komite Üyesi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek, Kaynarca’da kurulacak Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

İbrahim Çiçek, “5. Meslek Komitesi olarak faaliyetlerimiz hız kesmeden devam etmektedir. Bildiğiniz gibi ilk kıvılcımını Gebze Ticaret Odası’nda çaktığımız Adapazarı Kaynarca da 5 ili kapsayan Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar nihayetine ulaşmak üzeredir. Bu organize sanayi bölgesinin ilk aşaması gerçekleşmiştir. Bölgemizdeki üyelerimizden OSB’den yer talebinde bulunanlar yerlerini aldılar. 2. etapta yer almak isteyenlerde 2. etabı beklemektedirler” dedi.

Reklam
Reklam

Komite başarılı çalışmalarından sonra yeni bir başarılı çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Gazete, kağıt ve matbaa işleri ile iştigal eden üyelerine yönelik gerçekleştirebilecekleri projelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirmek istediklerini de ifade eden Çiçek, “Komitemizde aldığımız karar çerçevesinde, komitemizde bulunan gazeteci, kağıtçı ve matbaa ile önümüzdeki günlerde gazete ve dergi ve matbaa sahipleri ile Odamızda toplantı düzenlenmeyi planlıyoruz. Bütün üyelerimizin toplantımızda fikirlerini bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz” dedi.

GTO’nun desteği ile yeni projeler geliştirmek istediklerini de vurgulayan Çiçek, “5. Meslek Komitesi olarak, GTO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin mobilya ihtisas organize sanayi bölgesi kurulurken verdikleri desteği yine bu projede vereceklerine gönülden inanıyoruz. Bu sayede tıpkı Kaynarca OSB’yi kurduğumuz gibi bu komite üyelerimize de farklı projeler yapıp, basın sitesi bile kurabiliriz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: