Gto’dan Gaib’e Ziyaret

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ni (GAİB) ziyaret etti.GAİB Yönetim Kurulu...

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ni (GAİB) ziyaret etti.

GAİB Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan GTO heyeti daha sonra yapılan toplantıyla bir araya geldi. GTO Başkanı Eyüp Bartık’ın başkanlık ettiği heyet, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahaddin Kaplan, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Surur Aydın, GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer ve yönetim kurulu üyeleri ile bölgenin ekonomik yapısı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

GTO Başkanı Bartık konuşmasında GAİB’in ihracat rakamlarında Türkiye’nin gözdesi olduğunu ifade ederek, “İhracat rakamlarına bakıldığı zaman Türkiye’nin en kötü dönemlerinde bile GAİB ihracat rakamlarını her zaman Türkiye geneli seviyesinin üstünde tutmuştur. Bu başarıdan dolayı GAİB üyelerini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreçte 2023 hedeflerini yakalamak için aynı gayret ile çalışacaklarına inanıyoruz. 2023 hedeflerine doğru giderken en çok ihracat yapan iller arasında umarım ilk 4’e de gireceğiz. Hedef için belirlenen 30 milyar doların üzerinde bir rakama ulaşılabileceğine de inanıyoruz. İş birliği konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep Ticaret Odamızın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz. Kentimizin ve ülkemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler ihracat hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Üyelerimizin gayretleri ülkenin ekonomisine önemli katkılar sağlamaya çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan ziyaretin ardından heyetler bina önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: