GTO'dan Vali Ata'ya Ziyaret

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu üyeleri Vali Erdal Ata'yı ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu üyeleri Vali Erdal Ata'yı ziyaret etti.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimin ardından oluşan yeni yönetim ilk ziyaretini Vali Erdal Ata'ya yaptı.

Yeni yönetimi tebrik eden Ata, yeni dönemde hep birlikte Gaziantep'in ekonomik, sosyal, kültürel her alanda daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Ata, "Bugün Gaziantep sanayide kalkındıysa, bu iş adamlarımızın, meslek kuruluşlarının kalkınmaya hizmet eden projeleri sayesinde olmuştur. 2023 hedeflerini sizlerle el ele vererek gerçekleştirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ata, genç nüfusu ve öğrenci sayısı fazla olan, yoğun göç alan Gaziantep'in derslik ihtiyacına dikkat çekti, il genelinde ihtiyaç duyulan 9 bin 600 derslik için herkesin gayret sarf etmesi gerektiğini belirtti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık de şehrin kendilerine verdiği sorumluluğun farkında olduklarını kaydetti.

Sorumlulukları yerine getirmek için işbirliğinin önemli olduğunu ifade eden Bartık, şunları belirtti:

"Biz Gaziantep için varız, Gaziantep için buradayız. Bu şehrin çıkarı için taşın altına gövdemizi koymaya hazırız. Bu noktada şehrin çıkarı için çalışmalarımızı Gaziantep'teki tüm kurum ve kuruluşlarla el ele, işbirliği içerisinde yapacağız. Tüm çabamız kazananın Gaziantep olması yönünde. Ben ve ekip arkadaşlarım Gaziantep için çalışacağız."

Ziyarette GTO Meclis Başkanı Ali Yener ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Muhabir: Kaan Bozdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: