Gtso Başkanı Çakırmelikoğlu Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Giresun'da 4 Mayıs'ta yapılacak olan Ticaret ve Sanayı Odası seçimlerinde yeniden aday olan Giresun Ticaret...

Giresun'da 4 Mayıs'ta yapılacak olan Ticaret ve Sanayı Odası seçimlerinde yeniden aday olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu gezilerine devam ediyor. Giresun il merkezinde Cemal Gürsel ve Gazi Caddesi'nde esnaf ve üyelerin sorunları ve istekleri hakkında bilgiler alan Çakırmelikoğlu "Giresun’da 30 yıllık yapılanmaların mutlak değişmesi gerekmektedir. bu riski biri almalıydı,bu da bize nasip oldu” dedi.

Çakırmelikoğlu, ”Giresun iş dünyası başta olmak üzere tüm kesimler şunu iyi biliyor ki, özellikle ulaşım yatırımlarında kaydedilen aşama Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına önemli emeklerin sonucudur. Bu açıdan gönlümüz rahattır, başladığımız işleri tamamlayabilmemiz adına iş dünyamızdan ikinci dönemde de yetki istiyoruz. Özetlemek gerekirse,Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılamaz denilen Ordu-Giresun Havaalanı projesinin hayata geçmesi, Güney Çevre Yolunun fizibilite aşamasına gelmesi çalışmalarımızın haklılığını ortaya çıkartmaktadır. Daha dün olmaz denilen projelerin kabul görmesi ve bu çalışmaların aşama aşama yatırıma dönüşmesini ikinci dönemde taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Çakırmelikoğlu, ”40 fabrikada 10 bin istihdama hitap edecek Tekstil Kent projesi Giresun Valisi Dursun Ali Şahin,AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ve Kalkınma Bakanlığı bürokratları ile görüşülerek hazırlanmış bir çalışmadır. Bazı kesimler ise seçim kaygısı ile böyle büyük bir projeyi destekleyecekleri yerde alışık oldukları eleştiri siyasetine bürünmeleri, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda neden değişime ihtiyaç olduğunun ispatıdır. 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' atasözünden yola çıkarak değişimin gerekçelerinin ana temeli budur. Görevde olduğumuz sürede Oda imkanlarından geziler düzenlenmesini yanlış bulduk.Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğuna inandığımız Oda aidatlarından seyahat ve yemek giderlerinin karşılanmasına müsaade etmedik. Dört yıllık süreçte yeni bir hizmet binası kazandırdık,16 derslikli TOBB Ticaret Meslek Lisesi yatırımının protokollerini gerçekleştirdik ve 100 yataklı bir öğrenci yurdu sözü aldık ve 2013 yılında yatırıma dönüştüreceğiz.Sonuçta babadan koltuk emanet alanlara mavi boncuk dağıtmadık ve bundan sonrada dağıtmayacağız. Hedefimiz ilimize gelecek yatırımlara ön ayak olmak ve hiçbir üyemizi ayırmadan eşit şekilde sorunlarına çözüm üretmektir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: