Gtso Nakliyecilerin Meselelerini Dinledi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Nakliyeciler Derneği’ni ziyaret ederek, esnafın meselelerini dinledi.İstiklal...

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Nakliyeciler Derneği’ni ziyaret ederek, esnafın meselelerini dinledi.

İstiklal Caddesi’nde bulunan Nakliyeciler Derneği’nin yeni yönetim kurulunu ziyaret eden Akıt, yönetim kurulu üyeleriyle tanışarak görevlerinde başarılar diledi. Gemlikli nakliyecilerin bazı sıkıntıları olduğunu bildiğini söyleyen GTSO Başkanı Akıt, kendisinin de çocuklarıyla Akıtlar Nakliyat adıyla firması olduğunu hatırlattı.

Gemlik Nakliyeciler Derneği Başkanı Osman Sertaslan, nakliyecilerin bir çatı altında toplanarak meselelerine çözüm aradıklarını, bu konuda meslek kuruluşu olan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın da kendilerine yardımcı olmasını istedi. Artan maliyetler karşısında taşıma ücretlerinin çok düşük kaldığını söyleyen Sertaslan, “Dışarıdan gelen nakliyeciler Gemlikli nakliyecilerin rakibi olmaya başladı. Biz 5 bin kişiye bakan bir sektörüz. Gemlikli yöneticilere sıkıntılarımızı iletmek için bize destek verin” dedi.

Reklam
Reklam

Akıt, “Ben de sizlerden biriyim. Bu meseleyi birlikte çözmeliyiz. Bu konuda kamu yetkililerine birlikte gidip meselelerimizi iletelim. Çözüm için destek isteyelim. Bu sektörü yaşatmak zorundayız. Sizlerle birlikte binlerce kişi bu sektörden ekmek yemektedir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz