Gtso'dan Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyareti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) yöneticileri, ilçeye yeni tayin olan Kaymakam Cahit Işık’a hayırlı...

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) yöneticileri, ilçeye yeni tayin olan Kaymakam Cahit Işık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GTSO Başkanı Kemal Akıt, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her bir köşesinden gelenlerin mozaik oluşturduğunu belirterek, “Gemlik’te bu kesimleri kaynaştırmak gerekir. Sizinle bu kaynaşmayı temin edeceğiz. Yurdun dört bir yanından gelenler kendi hemşehri derneklerini kurdular. Hepimiz bir yerlerden geldik. Burada yaşıyoruz, burada besleniyoruz. Buranın ekonomisini katkı sağlamalıyız. Artık Gemlikliyim diyebilmeliyiz. Gemlikliler Derneği kurmalıyız. Herkes kendi yörelerinin geleneklerini buraya getirmeye çalışırsa birlik sağlanamaz. Bizler Gemlikliyiz, Gemlikli olmayı bilmemiz lazım. Burada yaşadığımıza göre, her grup ayrı havaya girerse, birlik temin edemeyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Akıt, ABD’yi örnek göstererek, dünyanın dört bir yanından gelen insanların oluşturduğu bir ülkede herkesin Amerikalı olduğunu söylemesinin ülkede birliği sağladığını belirtti. Akıt, “Bu birliği sağlamada yöneticilere de görev düşüyor. Siyasetçiler hemşehri derneklerinin arkasında binlerce oy var diye destek olmamalı. Sizden de bunu bekliyoruz” diye konuştu.

Bu fikre destek veren Kaymakam Cahit Işık ise, “Her gün yurdun belirli yerlerinden üzücü şehit haberleri alıyoruz. Bağrımıza taş basıyoruz. Şehit aileleri de acılarına rağmen sabrediyorlar. Ilgın’daki görevim sırasında 3 şehit ailesine acılı haberi vermek zorunda kaldım. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bunları atlatacağız. Bizi biz yapan müşterek değerlere sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: