Gtso’nun Temeli Atıldı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıllardır hayalini çektiği yeni hizmet binasının temeli törenle...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıllardır hayalini çektiği yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

GTSO binasının temel atma törenine Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkan vekili Refik Yılmaz ile çok sayıda iş adamı katıldı. Umut İnşaat'ın yapımını üstlendiği inşaatın radyal temel üzerine üç katlı olarak yapılacağını belirten TSO başkanı Kemal Akıt, modern mimari ve görünüme sahip olan binanın temelini atmaktan sevinç duyduklarını söyledi. Akıt, "En kısa zamanda tamamlanması içim müteahhit firma çalışıyor, söz verilen günde binamız üyelerin hizmetine girecek" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz da, Ticaret Odası'nın yıllardır devam eden yer meselesiyle alakalı somut adımın kendi dönemlerinde atıldığını belirterek, "Meclisimizin desteği ile odamızın bir ihtiyacını gideriyoruz. İnşaat tamamlandığında bu bölgenin değeri artacak. Gemlik için önemli bir yatırım" diye konuştu.

Kaymakam Cahit Işık ise, ilçenin her geçen gün yeni yatırımlar ve açılışlarla daha da zenginleştiğini söyleyerek, ilçeye değer atacak olan ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet verecek binasının hayırlı olmasını diledi.

Kurban kesilmesinin ardından dualarla temele ilk harç atıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: