Gübre Mazot Desteği Alacak Üreticilere Uyarı

Ünye Ziraat Odası Başkanı İsmail Şirin, Gübre Mazot Desteği ile ilgili Ziraat Odasına müracaat eden üreticinin, muhtarlıklara gönderilen evrakları askı

Ünye Ziraat Odası Başkanı İsmail Şirin, Gübre Mazot Desteği ile ilgili Ziraat Odasına müracaat eden üreticinin, muhtarlıklara gönderilen evrakları askı süresi içerisinde mutlaka kontrol etmesi gerektiğini bildirdi.

Şirin, 2012 yılında Ünye Ziraat Odası'na müracaat eden 11 bin 954 üreticinin 24 Ocak 2013 tarihine kadar muhtarlıklara gönderilen evraklarını kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

Evrakta hata tespit edilmesi halinde üreticinin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne giderek düzeltme yaptırması gerektiğine işaret eden Şirin, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"2012 yılı Gübre Mazot Desteği ile ilgili ilçemizde müracaat eden üretici sayısı 11 bin 954. Müracaat yapan üreticinin evrakları hazırlandı ve her köy için muhtarlarımıza bu evraklar verilmeye başlandı. Muhtarlara verilen evraklar tebliğden itibaren 10 gün askıda kalacak. Gübre Mazot Desteği ile ilgili Ziraat Odasına müracaat eden üreticilerimiz, muhtarlıklara gönderilen evrakları askı süresi içerisinde mutlaka kontrol etmeli. Yazdıkları dönüm miktarlarının doğru olup olmadığına bakmalarını istiyorum. Çünkü bu süre içinde evraklar kontrol edilmezse, süre bittiği zaman kesinleşmiş oluyor, kesinleştikten sonra da yapılacak bir şey kalmıyor. Yanlışlık tespit edildiği takdirde üreticilerimiz İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne giderek müracaat etmeli."

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz