GÜBRETAŞ, "Eken De Kazanıyor Biçen De" Ödül Töreni

Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Genel Müdürü Osman Balta, "2013 yılında 1 milyon 650 bin ton gübre satışı hedefimiz var" dedi.

Gübre Fabrikaları T.A.Ş. (GÜBRETAŞ) Genel Müdürü Osman Balta, "2013 yılında 1 milyon 650 bin ton gübre satışı hedefimiz var" dedi.

GÜBRETAŞ'ın 60. yılı anısına geçen yıl düzenlenen "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" satış kampanyasında Trakya Bölgesi'nde hediye kazanan talihlilere ödülleri törenle verildi.

Balta, Tekirdağ'daki bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'deki 81 ilden 61'ine hediye gönderdiklerini ifade ederek, Türkiye'nin hemen hemen bütün illerine hediye göndermiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kadın çiftçilerin kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini anlatan Balta, şu bilgileri aktardı:

"Hediyelerimizin yaklaşık yüzde 10'u kadın çiftçilerimize gitmiş oldu. Hanımlarımız artık tarımla çok daha yakından ilgileniyor. Bu da bizi memnun ediyor. Bundan sonra da GÜBRETAŞ, çiftçileriyle, bayileriyle, pazardaki payını daha fazla artırarak, pazardaki etkinliğini yükselen bir trendle devam ettirecek."

-"GÜBRETAŞ, Türk çiftçisiyle büyüdü"-

GÜBRETAŞ'ın, 1952'den günümüze Türkiye'de tarım sektöründe hizmet verdiğini hatırlatan Balta, verimliliği artırmaya yönelik faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Balta, şunları kaydetti:

"Pazardaki payımız, yüzde 13'lerden yüzde 30'lara gelmiş durumda. Tabii ki Türk çiftçisinin bunda çok önemli bir payı var. GÜBRETAŞ, Türk çiftçisiyle büyüdü. Satışımızı ve cirolarımızı inşallah artıracağız. Her yıl bir önceki yılın önüne geçiyoruz. Geçen yıl 1 milyon 550 bin ton gübre satışı gerçekleştirdik. Bu yıl ise 1 milyon 650 bin ton gübre satışı hedefimiz var. Geldiğimiz üç ayda bu rakamları yakalayacağımızı tahmin ediyoruz."

Reklam
Reklam

Öte yandan, satış kampanyasına katılarak hediye kazanan Trakya Bölgesi'ndeki 26 talihliye ödülleri, Genel Müdür Balta, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Babacan ve öteki yetkililer tarafından verildi.

Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: