Gübretaş’tan Ziraat Fakültesi öğrencilerine burs

Gübre Fabrikaları TAŞ (Gübretaş), Ziraat Fakültesi’nde öğrenim gören öğrencilere ayda 225 lira burs imkanı sunuyor....

Gübre Fabrikaları TAŞ (Gübretaş), Ziraat Fakültesi’nde öğrenim gören öğrencilere ayda 225 lira burs imkanı sunuyor. 2007’den bu yana verilen burslara başvurular, 14 Ekim tarihine kadar devam ediyor.
Burstan yararlanmak isteyen Ziraat Fakültesi öğrencilerinin www.gubretas.com.tr üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurularda fakültenin Bahçe Bitkileri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümlerinden herhangi birinin birinci sınıfına bu sene kayıt yaptırma aynı zamanda çiftçi çocuğu olma şartları aranıyor.
Eğitim desteğinden faydalanan toplam öğrenci sayısının bu sene itibari ile 100’ü bulacağı öngörülüyor. Gübretaş bursunu alacakların isimleri 16 Kasım tarihinde şirketin internet adresinden açıklanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz