Güce Müftülüğünde Görev Değişimi

Giresun’un Güce ilçesine yeni atanan Müftü Mustafa Kayış göreve başladı.Güce Müftüsü İdris Başkıran’ın Manisa İli...

Giresun’un Güce ilçesine yeni atanan Müftü Mustafa Kayış göreve başladı.

Güce Müftüsü İdris Başkıran’ın Manisa İli Demirci ilçe Müftülüğüne atanmasının ardından İlçe Müftülüğü’ne görevlendirilen Mustafa Kayış, ilçeye gelerek görevine başladı.

Danimarka’nın Kopenhag şehrinde 5 yıl görev yaptıktan sonra Güce ilçesine atanan Mustafa Kayış, yeni görev yerinin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Müftülük olarak ilçeye hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini kaydeden Mustafa Kayış, güzel bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Reklam
Reklam

İlçedeki görev süresi boyunca çeşitli kuruluşlarla görüşerek, ilçeye hizmet etmek için el birliği ile çalışacaklarını belirten Müftü Mustafa Kayış,”Vatandaşları daha rahat ve nezih yerlerde ibadet yapmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni gelmeme rağmen ilçeden ve halktan pozitif bir enerji aldım. Güce çok güzel bir ilçe. Halk da çok cana yakın. İnşallah buradaki sorunları el birliği ile çözeceğimize inanıyorum. Yeni görev yerimiz hem bize hem de Güce’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Aslen Trabzon’un Araklı ilçesinden olan Müftü Mustafa Kayış’ın, daha önce Trabzon’un Of ilçesinde vaiz olarak, Batman'ın Gercüş İlçesinde müftü ve Din Görevlisi olarak Danimarka’nın Kopenhag şehrine görev yaptığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: