Gücüm spor’da Hedef 2 lig

Gücüm spor’da Hedef 2 lig

Gemlik Gücüm spor Kulübü 2013-2014 Sezonunda Türkiye Basketbol 2.Lig hedefi ile yola çıkıyor, 2012-2013 Sezonunda Baş Antrenör olarak görev yapan Ziya Güler’le 2013-2014 sezonu için anlaşma sağladı.Gemlik İlçe Spor Salonunda yaptığı basın açıklaması ve imza töreninde Gemlik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç, Gemlik Gücüm spor Kulübü başkanı Tuğan Büyükbaşaran,Genel Menejer Yahya Gümüş ve Spor ve Halkla İlişkiler Seda Nur Çelikkatılımı ile Baş Antrenörlüğü Ziya Güler getirildi,Alt yapıda büyük yatırımlar hedefleyen Gücüm spor Kulübü deneyimli antrenör Sabri Selçuk’u Alt koordinatörlüğüne ve Yıldız Takım Antrenörlüğüne getirildi.

Reklam
Reklam

Basın toplantısında konuşan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç Gemlik adına büyük hedefleri olan gücüm spor’un 2. Lig hedefinde yalnız kalmayacağını ve

2.lig ve alt yapı hedefleri gerçekleşmesi için Büyük adımlar gerçekleşdi.

Alt Yapı koordinatörü Sabri Selçuk, Hedefimiz Türkiye Basket Federasyonun Organizasyonun’da Gemlik adının kalıcı olabilmesi çıktığımız bu yolda kalıcı izler bırakmak istiyoruz.

Baş Antrenörü Ziya Güler, Geçen yıl devraldığımız bayrağı bu yıl 2.lig hedefi ile daha yukarılara taşımak adına yaptığımız ve yapacağımız transferlerle genç oyuncularımızın takviyesi ile sahada savaşan ve seyir zevki veren takım yaratmak amacındayız.

Spor ve Halkla İlişkiler Seda Nur Çelik, Hedeflerimiz doğrultusunda hocalarımızla anlaşarak hedeflerimiz gerçekleştirerek İlçemizin adını sportif alanlarda duyurmak için üzerimize düşen görevleri gerçekleştirmekteyiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: