Güiza gol yağdırdı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. İlk kez takımla birlikte antrenmana çıkan yeni transferlerden İspanyol golcü Daniel Güiza, yapılan çift kale maçta gol yağdırdı.

Kitzbühel sahasında Teknik Direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmanda Sparta Prag ile oynanan hazırlık maçında forma giyen futbolcular rejenarasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından önce minyatür kale, daha sonra ise dar alanda fakat büyük kalelerle yapılan çift kale maç yaptı. Antrenman esneme hareketleriyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Güiza gol yağdırdı
Takım arkadaşlarıyla birlikte ilk kez antrenmana çıkan İspanyol golcü Daniel Güiza, hem minyatür, hem de büyük kale maçta kaydettiği attığı gollerle dikkat çekti. Antrenmana sakatlıkları bulunan Deivid, Tümer ve Vederson katılmadı. Deivid ve Tümer'in sabah erken saatlerde kamptan ayrılarak, doktor kontrolünden geçmek için Mühih'e gittiği bildirildi. Fenerbahçe, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.