Gül Yiğit, Yeni Kitabının Imza Günü Ile D&r’Da

İSTANBUL(DHA)- D&R, bu hafta sonu Nöropsikolog ve Nöromüzik Terapisti Gül Yiğit’i okurlarıyla buluşturacak. Aşkı anlamak isteyenler için başucu kitabı niteliğinde

İSTANBUL(DHA)- D&R, bu hafta sonu Nöropsikolog ve Nöromüzik Terapisti Gül Yiğit’i okurlarıyla buluşturacak. Aşkı anlamak isteyenler için başucu kitabı niteliğinde kaleme aldığı ‘Derd-i Aşk’ı imzalayacak.

Gül Yiğit, meslek hayatından süzdüğü gerçek hikâyelere dayanarak aşkı masaya yatırdığı yeni kitabı ‘Derd-i Aşk’ı 15 Temmuz Cumartesi günü 15.00’te D&R Zorlu’da ve 16 Temmuz Pazar günü ise 15.00’te D&R Suadiye’de imzalayacak.

Gül Yiğit, yeni kitabında ‘Aşık olduğumuzda bedenimizde neler olur? Aşkta hormonların rolü nedir? İlk görüşte aşk var mı? Çocuklukta yaşanan olumsuz olaylar, ilişkilere nasıl yansır? Aşkın kaç türü var? Peki, kaç tip âşık var? Aşk bir takıntı mı? Narsistlerden paranoyaklara, aşktan deliye dönenler… Kıskançlık normal mi? Evlilikte sadakat, bir hayal mi? Aşk gerçekten bir ömür sürer mi?’ sorularına yanıt veriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: