Gülay, Çelik’i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, yeni göreve başlayan Zonguldak Gıda, Tarım...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, yeni göreve başlayan Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik'i ziyaret etti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ve beraberindekiler yeni göreve başlayan Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik'i makamında ziyaret etti. MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, “MHP teşkilatı olarak yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Biz MHP teşkilatı olarak tarımın güçlendirip köyden şehre inilmesinin önüne geçmek istiyoruz. Sizde daha önceki görev yaptığınız yerlerdeki projelerinizi hayata geçirebilir, Tersine göç yapılabilir” dedi.

Reklam
Reklam

Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik ise, “ Öncelikle ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bende potansiyeli yüksek olan bir ilden geldim. Buranın arazisinin yüzde 40’ı orman vasıflıdır. Tarım ve hayvanlık yapanlar az oranda bulunuyor. Tarım alanları azalıyor, fakat nüfusta hızla artıyor. Bizde yeni projelerle ve uygulamalarla uygulayıp köyden şehre göçü engellemeye çalışacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: