GÜLDER Çocuk Kulübü Of Protokolünü ziyaret etti

Trabzon’un of ilçesinde faaliyet gösteren Gül Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(GÜLDER) Çocuk Kulübü Okul...

Trabzon’un of ilçesinde faaliyet gösteren Gül Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(GÜLDER) Çocuk Kulübü Okul Öncesi Eğitim şenlikleri kapsamında ilçe protokolünü ziyaret etti.
Gülder Çocuk Kulübü üyesi minikler Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Murat Saral, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, Emniyet Müdürü Atıl Çiçek, Müftü Mehmet Genç, Of Devlet Hastanesi Başhekim İdris Kurtuluş ve Çocuk Doktoru Nilgün Öztaş’ı makamlarında ziyaret etti. Kaymakam Tuncay Sonel, Of’ta göreve başladığında yüzde 53 olan okul öncesi eğitimin oranının Gonca güllerimiz solmasın projesi ile yüzde 93 çıkması kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Kaymakam Sonel, "Geleceğimiz olan minik yavrularımızı hayata hazırlamak bizlerin en önemli görevi. İleride başarılı birer birey olmaları, Ülkesi ve Milleti için başarılı işler yapabilmeleri için iyi bir eğitim almaları şart. Bunun da ilk basamağı okul öncesi eğitim. Bunun için tüm Of halkı olarak duyarlı olacağız ve yüzde 93 olan okul öncesi eğitim oranını yüzde 100'e çıkarmaya çalışacağız." dedi.
Ziyaretlerde miniklerle bol bol sohbet eden Kaymakam Sonel ve Daire Amirleri, ziyaretlerin anısına çocuklara oyuncak, çikolata hediye etti. Of Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği'nde Doktor Nilgün Öztaş’ı ziyaretlerinde minikler bu yazın dondurmayı nasıl yiyebiliriz sorusunu sormadan geçemedi. Emniyet Müdürü Çiçeği siz hırsızları nasıl kovalıyorsunuz? tom ve jerry gibi mi demeleri ise gülüşmelere neden oldu. Of Belediye Başkanı Murat Saral’dan ihtiyaç sahibi çocuklarında faydalanabileceği jetonsuz park istemeleri Başkan Saral’ı duygulandırdı. Gülder'li minikler ziyaretlerinde ayrıca sizce iyi bir ebeveyn nasıl olmalı?, çocuklarınızla nasıl vakit geçiriyorsunuz? gibi soruları sormayı ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz