Güldür Güldür Show, Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv'nin kahkahalara boğan programı Güldür Güldür Show 74. bölümü eğlence dolu sahneleriyle ekrana geldi. Güldür Güldür Show'a bu hafta birbirinden komik skeçler ve birbirinden özel konuklar damga vurdu.

Ali Sunal'ın sunumuyla gerçekleşen Güldür Güldür Show son bölümüyle ekrana geldi. Her cuma komik diyaloglarin yaşandığı Güldür Güldür Show'a bu hafta Hakan Altun ve Gülçin Ergül damga vurdu. Skeçlerin kırıp keçirdiği, esprilerin havada uçuştuğu program 8 Mayıs Cuma akşamı ekrana geldi.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW SON BÖLÜM ÖZETİ

Hamile olduğu için meyve aşeren Sinem, eşi İbrahim ve Sinem'in annesi nöbetçi manavda aradıklarını bulabildi mi? Hamile olan Mehtap ile, ona deliler gibi aşık kocası Bilal de aynı manava meyve almaya gelince neler oldu? Son kalan meyveyi almak için iki aile arasında yarış düzenleyen manav İsmail başarıya ulaşabildi mi?

Ekranların en sevilen evlilik programı Evle Beni'de sunucu Yeter hangi çiftleri mutlu etti? Yeter'in düzenli seyircileri İbrahim, Mustafa, Fikri ve Bahadır Dede, taliplerini bulabildi mi? Kayınpederi Şevket'i programa getiren Dilek sonunda kayınpederinden kurtulabildi mi? Şevket'ten sonra programa katılan Hakan Altun, stüdyoyu basarsa neler yaşandı?

Okul pikniğine giden özel okul popüler öğrencileri Hüseyin, Fikri ve Mesut kendileriyle çıkmak isteyen Nezaket ve Mehtap'ı kabul etti mi? Aynı yerde pikniğe gelen meslek liseliler Bilal, İbrahim ve Mustafa kızları etkilemeye başarabildi mi? Meslek Liseli Gülçin, aslında şarkıcı Gülçin çıkarsa neler oldu?

Aşık olduğu Yeter'le evlenmek için düğün kuran uzaylı Hüseyin ve ailesi, Yeter'in ailesine uzaylı adetlerine alıştırabilecek mi? Hüseyin'in öz ailesi Fikri ve Burcu da düğüne katılırsa dünyalılar duruma ne tepki verir? Hüseyin ve Yeter tuhaf uzaylı adetlere rağmen evlenmeyi başarabilecek mi?