Gül'e ''Gülüm Benim''li kutlama

Kayseri (AA)- Kayseri Büyükşehir Belediye Bandosu, İbrahim Tatlıses'in "Gülüm Benim" şarkısını repertuvarına alarak çalışmalara başladı.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün TBMM'de yapılacak oylamanın 3. turunda Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Kayseri'de, Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla bir dizi kutlama yapılacak.

Kutlamalar çerçevesinde kent merkezindeki evler ve iş yerlerine Büyükşehir Belediyesinin dağıtacağı 50 bin Türk Bayrağı asılacağı belirtilirken, tarihi Kayseri Kalesi'nden 41 pare ses bombası atılacağı, bazı cadde ve bulvarlara da büyük boy Türk Bayrağı ile Abdullah Gül'ün posterleri asılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Bandosu da Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde kent merkezinde vereceği konser için hazırlıklara başladı.

Bando çalışanlarından Ahmet Kaplan, İbrahim Tatlıses'in "Gülüm Benim" şarkısını, bando için uyarlayıp notaya aldı.

Bando Şefi Erhan Keçeli, görev verilmesi halinde kent merkezinde konser vermek için provalara başladıklarını söyledi.

Keçeli, "Bize görev verilirse, kent merkezinde konser vereceğiz. Repertuvarımıza Kayseri'nin sevilen türkülerinden 'Gesi Bağları' ile 'Gülüm Benim' ve 'Samanyolu' adlı şarkıları da aldık. 'Gülüm Benim' şarkısının çok beğenileceğini tahmin ediyorum" dedi.