Gülen Koleji, ‘altın Çocukları’ Ödüllendirdi

Özel Gülen Koleji İskenderun genelinde 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlediği ’Altın Çocuklar Yarışıyor’ sınavında dereceye...

Özel Gülen Koleji İskenderun genelinde 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlediği ’Altın Çocuklar Yarışıyor’ sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kolejde düzenlenen sınava, 60 okuldan 840 öğrenci katıldı. Öğrencilere Türkçe, matematik, fen ve sosyal bilgileri derslerinden 70 soru soruldu. Yapılan değerlendirme neticesinde dereceye giren 48 öğrenci değişik hediyelerle ödüllendirildi.

Özel Gülen Koleji konferans salonundaki ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Şaban Erdem, sınava gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Sınavda birinci olan Hatice Arslan’a dizüstü bilgisayar, ikinci Gökdeniz Baykara’ya çeyrek altın, üçüncü Mehmet Karadubak’a gram altın verildi. Diğer öğrenciler ise para ödülü, başarı sertifikası, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirildi. Ayrıca öğrencileri dereceye giren öğretmenlere çeyrek altın ve plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz