Gülen Koleji masa tenisinde Hatay şampiyonu oldu

2011–2012 okullar arası masa tenisi müsabakaları Antakya'da yapıldı. Bu müsabakalar sonucu Gülen Koleji küçük erkek...

2011–2012 okullar arası masa tenisi müsabakaları Antakya'da yapıldı. Bu müsabakalar sonucu Gülen Koleji küçük erkek takımı Hatay birincisi, yıldız kız takımı da Hatay üçüncüsü oldu.

Masa tenisi antrenörü Mehmet Kasapoğlu, “Küçük erkek takımımız Nisan ayında Bursa'da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Türkiye şampiyonasından da okulumuzu ve İskenderunumuzu sevindirecek başarılarla döneceğimizi ümit ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Üsküplü ise “Masa tenisi hocamıza ve öğrencilerimize gönülden tebrik ve teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini dileriz. Sporcularımızın ailelerine de gösterdikleri ilgi ve destek için gönülden teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz