Gülen Koleji öğrencileri eğitimde mekan tanımıyor

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren ve heyelan tehlikesi yaşayan Gülen koleji öğrencileri eğitimde mekan gözetmiyor....

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren ve heyelan tehlikesi yaşayan Gülen koleji öğrencileri eğitimde mekan gözetmiyor.

Hababam sınıfında öğrencilerin kamp yaparak eğitim gördüğünü hatırlatan Gülen koleji müdürü Mustafa Üsküplü, “Bizlerde eğitimin dört duvar arasında olmadığını öğrencilerimize yaşatmak ve derslerinden geri kalmamak için yeşil mekanları, ağaçlık alanlarını seçtik. Öğrencilerimizde çok mutlu oldular” dedi.

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar nedeniyle heyelan tehlikesi atlatan ve eğitime zaman zaman ara verilen Gülen Koleji öğrencileri evlerde ve ziraat bahçesindeki yeşil alanda havanında güneşli olmasını fırsat bilerek eğitim ve öğretime devam ediyorlar.

Reklam
Reklam

Gülen Koleji Müdürü Mustafa Üsküplü, eğitimin sadece okulda sıralarda olmadığını belirterek, “Hababam sınıfında Mahmut Hocanın öğrencileri ile ormanlık alana giderek zor şartlar altında eğitim yaptıklarını biliyoruz ve o filmi hepimiz defalarca izledik. Bizlerde buradan yola çıkarak eğitim gören öğrencilerimizi heyelan riski taşıyan okulumuzdan uzaklaştırıp Ziraat bahçesinde yeşil alanda çamların arasında ders yaptırıyoruz. Adeta bahar mevsimin yaşadığımız şu günlerde bazı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ise bu dersleri evlerde yapıyorlar. Burada amacımız eğitime ara vermemek. Okulumuz çevresinde şu an heyelana karşı iş makineleri yoğun bir şekilde çalışıyorlar. İnşallah en kısa zamanda okulumuzda derslere yeniden başlayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz