Gulf Polatlı İstasyonu'na Müşteriden Tam Not

Gulf Akaryakıt'ın Türkiye genelinde istasyonları arasında yapmış olduğu gizli müşteri denetiminde Polatlı istasyonu, tam yüz...

Gulf Akaryakıt'ın Türkiye genelinde istasyonları arasında yapmış olduğu gizli müşteri denetiminde Polatlı istasyonu, tam yüz puan alarak birinci oldu.

İstasyon sahibi Bekir Akkaya, Gulf Genel Müdürü Latif Aral'dan, birincilik plaketini alırken, istasyon personeli de çeyrek altınla ödüllendirildi.

Gulf Genel Müdürü Latif Aral, Gulf’un Dünya’nın en eski akaryakıt ve madeni yağ şirketi olduğunu belirtti. Aral, Dünya’da 80’in üzerinde ülkede faaliyet gösterdiklerini kaydetti.

Türkiye’deki operasyonlarına 2005 yılında başladıklarını hatırlatan Gulf Genel Müdürü Latif Aral, "Tüm istasyonlarımız gizli ve habersiz bir şekilde kontrol edilmekte. İstasyonda aklınıza gelen her detay sorgulanmakta. Bir tüketici istasyona girdiğinde neyi düşünebiliyorsa, sahanın temizliğinden, pompacı personelin müşteriye yaklaşımından ona gösterdiği hizmetin kalitesinden, tuvaletlerin temizliğinden, güvenliğinden tutun onlarca sorudan oluşan kontrol var ve bu kontrol neticesinde istasyonlarımız belirli puanları kazanıyorlar. Polatlı’da bulunan istasyonumuz yüz tam puanla çıktı. Bir tane bile kusur bulamadılar. Bu bizi çok gururlandırdı." dedi.

Reklam
Reklam

Gulf Polatlı İstasyon sahibi Bekir Akkaya ise kaliteyi polatlı halkı ile buluşturduklarını belirterek, gelecek yıl da Türkiye birincisi olacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: