Gülhüyük Belediyesi TOKİ evleri için ön talep toplamaya başladı

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesine bağlı Gülhüyük Belediyesi, kasabada TOKİ konutlarının yapımı için ön talep toplamaya başladı....

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesine bağlı Gülhüyük Belediyesi, kasabada TOKİ konutlarının yapımı için ön talep toplamaya başladı. 80 adet konutun yapımı için TOKİ ile görüşen belediye, olumlu cevabın alınmasıyla ön talep toplamayı hızlandırdı.

TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda Gülhüyük Kasabası’nda toplu konut yapımı için çalışmaların olumlu şekilde seyrettiğini belirten Gülhüyük Belediye Başkanı İhsan Özcan, konutların yapılmasıyla birlikte Gülhüyük'ün çehresinin ciddi şekilde değişeceğini söyledi. Kasabada 80 adet toplu konutun yapılması için altyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özcan, yapılacak konutlarla ilgili arsa sorununun daha önce mera durumunda olan arazinin vasfının değiştirilerek hazine adına tescilinin yapıldığını ve imar planının hazırlandığını söyledi. Özcan, "Beldemizin arsa ve konut ihtiyacını bu şekilde karşılayacağız. Bunu için ön talep toplamaya devam ediyoruz. Şu an için 45 kişi konut almak için ön talepte bulundu. Taleplerin tamamlanması ile birlikte projeyi hayata geçirip çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yapılacak olan konutların fiziki yapısı ve ödeme koşulları hakkında da bilgi veren Özcan, 120 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan 80 adet konutun 3+1 ve 100 metrekare olacağını ve ödemesinin de 6 bin peşin olmak şartıyla 180 ay taksit ödemeli şeklinde olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz