Güllerin Savaşı 26. bölümde Ömer Gülru'yı yalnız bırakmadı

İzlenme rekorları kıran dizi Güllerin Savaşı son bölümü 10 Ocak akşamı ekrana geldi. Güllerin Savaşı son bölümde Gülru babasını kaybetti. Gülru, bu haber karşısında son bölümde kahroldu. Gülru'yu yalnız bırakmayan isim ise son bölümde Ömer oldu.

GÜLLERİN SAVAŞI 26. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D'nin heyecan dozu yüksek dizisi Güllerin Savaşı 26. bölümü 10 Ocak Cumartesi akşamı yayınlandı. Güllein Savaşı son bölümü her zaman olduğu gibi seyirciyi ekrana kitledi. Güllerin Savaşı son bölümde Gülru babasının ölümünü kabullenemedi. Onun yanında olan isim ise her zamanki gibi Ömer oldu. Güllerin Savaşı 26. bölümü 10 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'de ekrana geldi.

Cahide Hanım, Ömer ile Gülrunun bağını tamamen koparmak için şeytani bir plan uyguladı fakat bu planın sonuçları çok ağır oldu. Güllerin Savaşı son bölümde Cahide ve Gülfem, hayata geçirdikleri şeytani planın neticesini düşünemeyip, Salih Efendi'nin ölümüne sebep oldu. Bu ölüm haberi Gülru'yu kahretti. Gülru'nun bu kötü gününde yalnız bırakmayan Ömer ise Gülru'nun yanından bir an olsun ayrılmadı ancak Gülru içindeki büyük acı ile Ömer'i geri çevirdi. Ömer aşkını itiraf ederek Gülru'yu bırakmadı. Güllerin Savaşı 26. bölümde Gülru babasının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenebildi mi merak konusu oldu.