Güllerin Savaşı 29. bölümüyle nefes kesti

Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Güllerin Savaşı son bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kitledi. Güllerin Savaşı 29. bölümde gerçekler gün yüzüne çıktı. Köşk bu gerçeklerle çalkalandı Diğer yandan Ömer Gülru'dan bir cevap bekledi.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sevilen hikayesiyle izleyicileri ekran başına kitleyen Güllerin Savaşı 29. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine birbirinden heyecanlı gelişmeler yaşandı. Gülru'nun özgürlüğüne kavuşması sonrasında ortalık yeniden hareketlendi. 31 Ocak akşamı Kanal D'de ekrana gelen Güllerin Savaşı son bölümüyle nefesleri kesti.

GÜLRU ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Ömer ve Cihan'ın işbirliği sayesinde özgürlüğüne kavuşan Gülru, köşkte fırtınalar estirdi. Gülru'nun ataklarıyla, arka arkaya yenilgi yaşayan Gülfem kimsenin beklemediği bir adım atar ve köşkü terk etti. Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem'in gidişiyle Gülru, köşkteki hakimiyetini ilan etti.

ÖMER CEVAP BEKLEDİ

Öte yandan, Ömer kalbindeki tüm öfkeyle rağmen bir cevap alabilmek için Gülru'nun peşine düştü. Gülru ise her şeye rağmen, ailesinin yokluğu yüzünden buruktu. Güllerin Savaşı son bölümde onları köşke geri getirmek için uğraşırken işler istediği gibi gitmedi. Dengeleri altüst edecek gerçek bir anda, hem Gülru hem de Gülfem'in yüzüne tokat gibi çarptı. Sipahi Köşkü görülmemiş bir öfke patlamasıyla inlerken güllerin savaşında her iki savaşçı da bir anda köşeye sıkıştı.

Ömer, Gülru'nun Cihan'la evlenmesinin ardındaki gerçeği öğrenmek için direndi. Gülru sonunda ablasına Gülfem'in babasının ölümüne sebep olduğunu söyledi. Gülfem köşkü terk etti.